Някаква ориентировачна цена колко ще струва основен ремонт на двигателя ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 33 1.5IE
Collapse
X
-
колега основен ремонт е сериозно понятие зависи какво има за смяна може само сегменти гарнитури и гуми4ки за клапаните да смениш а може да са почне бутала сегменти повдигачи клапани валове и от там масло филтри лагери и какво ли още не основен ремонт разбирам да се подмени всичко от въздушен филтър през лагери ремъци та чак до бутала валове и всичко което е свързано за двигателя иначе мога да ти кажа че ако колата не е в лошо състояние и двигателя не е дроб си приготви 1000-ка имай на предвид че може да ти останат доста пари ама под 600-700 няма да паднеш
Дай информация за състоянието на колата! Ако може и някоя снимка да оплакнем окото ще съм доволен!!!!
Поздрави!!!!!!!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
-
Коляновия вал неможед а се завърти или основни лагери или някой клапан се е скъсал и е подбил буталото сигурно.Каквото и да е няма да е евтино...
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:39 ----------
и понеже си мисля и без това ще го отварям да го направя като хората с нови бутала сегменти нови основни лагер да шлаифам валаAlfa Romeo 33 1.5ie boxer
Comment
-
Колега, пиши само в темата си, че и аз вече се озорвам!
Поясни и от къде си, за да можем да те насочим , все пак!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment